Интерактивни 360° панорами на луксозни имоти. Спечелете клиенти и спестете време и пари, като направите виртуален оглед на Вашият атрактивен имот

Предимства на Виртуалната разходка

Виртуалните разходки, чрез набор от инструменти предоставят на зрителите пълен контрол върху разглежданата мултимедия. Всяка една от панорами в нея може да се разглежда в режим на широк екран и дава на зрителите възможност да си представят, че са в рамките на сцената. Никоя друга мултимедия не може така да влияе върху възприятията на потребителя, както виртуалните разходки.

Независимо дали сте собственик или агент по недвижими имоти, виртуалните разходки ви осигуряват максимална изложеност на имота на най-голям брой потенциални купувачи. В световен мащаб 87% от купувачите използват интернет за търсене на имоти, поради което правилното представяне на имота е много важно.

В природата на човек е заложено да споделя, когато е видял нещо специално, красиво и практично. Ефектът от виртуалните разходки е безплатна реклама, чрез разпространение на линкове между потребителите и увеличаване броя на потенциалните клиенти.

С виртуалните разходки имотът се показва в детайли и клиента има възможност да добие пълна предства за мащабите му. С показването на имота в неговата цялост агенцията за недвижими имоти печели доверието на бъдещите клиенти.

С виртуалните разходки се дава възможност на търсещите от далечни местонахождения да вземат информирано решение за закупуване на имот без първоначално да има нужда от физическото му посещение.

Виртуалните разходки намаляват разходите на време и финансови средства за „оглед“ на имота. Потенциалните купувачи/наематели могат да разгледат имота от дома си без да се налага да го посещават на място с брокер и да ангажират продавача/наемодателя с присъствие. Така брокера на недвижими имоти може да оптимизира времето си и да е по-пълноценен за агенцията за недвижими имоти.

Цени и начини на плащане

Цената за една виртуална разходка от 3 панорамни снимки е 120 лв. За всяка допълнителна панорама се доплаща сума от 25 лв. При поръчка на над 10 виртуални разходки не забравяйте да ни попитате какви отстъпки даваме.

Начините на плащане са в брой и с банков превод.

Допълнителни услуги включени към всяка виртуална разходка

- Изготвяне на персонални карти и вграждане на Виртуална разходка в тях
- Публикуване на 360imoti.com
- Публикуване в сайта на агенцията
- Предплатен хостинг за 6 месеца

Време за изготвяне на виртуална разходка

Средното време за заснемане на обект (до 3 панорами) е 30 мин. Времето за изготвяне на виртуална разходка е 3 дни. Възможно е договаряне и на „спешни“ поръчки, който могат да се реализират в рамките на 24 часа.

Статистика свързана с онлайн пазари и виртуални разходки

Данни от света
Проучване, направено от Pew Research Group показа, че ежедневно повече от 5 милиона американци гледат онлайн виртуални разходки.

По данни на Wikipedia, на уеб сайтове като Realtor.com (един от най-големите сайтове за недвижими имоти в света), обявите за имоти с виртуални разходки получават до 40% повече разглеждания от тези без виртуални разходки. По-дългото разглеждане увеличава шансът за сключване на сделка.


Данни от България
По данни на Националния статистически институт през 2010 г. близо 42 % от хората в България използват регулярно интернет. Увеличението е с 2.3 процентни пункта в сравнение с 2009 година.
Лицата, използващи интернет за намиране на информация и онлайн услуги през 2010 са 60.9 %

Увеличава се броят на лицата, които са се възползвали от удобствата на електронните онлайн пазари и са купували стоки/услуги по интернет. През 2010 година те са 5.1% или 298 078 души, като за сравнение през 2008 година са били едва 1.7%.

Какво е "Виртуална разходка"?

Виртуална обиколка е симулация на съществуващо място и обикновено се състои от поредица от снимки или видео изображения. С тях имате възможност да покажете цялостна 360 градусова гледка на даден обект или място. Ефекта от триизмерната представа се подсилва с допълнително вложени в тях мултимедийни елементи, като звукови ефекти, музика, снимки, карти и др. Виртуалната разходка е позната също и като "панорамна обиколка".

Виртуална обиколка е съставена от отделни сцени наречени панорамни снимки. Всяка панорамна снимка се изготвя от множество снимки, "съшити" със специален софтуер.

Пример за панорамна снимка:

Виртуалната обиколка се изготвя от минимум 2 панорамни снимки със специален софтуер. Преходът между отделните сцени става чрез кликване върху очертани полета (обикновено врати и прозорци) или поставяне на "горещи" точки. Горещите точки обикновено имат за цел да насочат вниманието на зрителя към специално място от имота.

Технологията

Виртуалните разходки са базирани на панорамни снимки и Flash софтуер за разглеждането им. Самите снимки са в графичен формат и се зареждат във flash приложение, което им придава триизмерност и добавя всички допълнителни функционалности – звук, снимки, карти, хиперлинкове, прехода между панорамите и т.н.

Защо Flash?

Изследване, проведено през декември 2010 г. показва, че Flash съдържанието достига до 99% от интернет потребителите. Flash Player е сред най-широко разпространените в света софтуерни платформи, използвана от над 3 милиона професионалисти и поддържана в 99% от настолните компютри и мобилните устройства.

Общи условия

Обявените цени са крайни. Издава се опростена фактура. Настоящата тарифа е в сила от 1 януари 2011 година.

 

За контакти:
Атанас Цветанов
Мобилен: 088 777 6812
e-mail: contacts@360imoti.com
360imoti.com